حسابرسمی تلگرام در توئیتر نوشت: «همه اطلاعات کاربران ایرانی تلگرام در آمستردام قرار دارد و قرار خواهد داشت و این پیامرسان با هیچ دولتی وارد معامله نشده است.»
در حالی که محمدحسن انتظاری، دبیر سابق ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﻓﻀﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯼ، ۲۱ شهریور ماه با شرکت در برنامه تلویزیونی نگاه یک، با تأکید بر لزوم راهاندازی زیرساختهای میزبانی اطلاعات کاربران اینترنت در داخل کشور گفته بود که ۳۰ درصد ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ این کاربران ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻭ ۷۰ درصد ﺩﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭ میزبانی میشود، گروهی از کاربران توئیتر، صحت این موضوع را در خصوص برنامه تلگرام از مدیر این شبکه جویا شدند که وی میزبانی اطلاعات کاربران تلگرام در ایران را تکذیب کرد.
همچنین مدیر تلگرام در پاسخ به سؤالی در مورد حذف روباتهای غیراخلاقی گفت که حذف این نوع محتوا در همه شبکههای اجتماعی، امری طبیعی است. گفتنی است اخیراً کاربران برای دریافت کد ورود به تلگرام پیامکی از سوی مرکز تلفنی با پیششماره آمریکایی دریافت میکنند!
تحلیل استراتژیک
شهر آمستردام در کشور هلند واقع است. کشوری که از اعضای مجموعه ۱۴ چشم میباشد و ارتباط مستقیم با آژانس امنیت ملی آمریکا دارد. لذا بر اساس قراردادهای فیمابین این دو کشور، هلند موظف است تمامی اطلاعات سایبریاش را به آمریکا واگذار نماید که از جمله آن، اطلاعات تلگرام میباشد.
از سوی دیگر هلند یکی از متخاصمترین کشورهای اروپایی نسبت به نظام جمهوریاسلامی ایران است تا جایی که چند سال پیش تلاش بسیاری نمود تا نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست سازمانهای تروریستی قرار دهد. کاری که تنها آمریکا برای آن تلاش نموده است! از این رو اولاً این ادعا که اطلاعات به هیچ دولت دیگری داده نمیشود کذب محض است و حدأقل هلند از دو طریق باید اطلاعات را تحویل دهد، نخست عضویت در ۱۴ چشم و دوم عضویت در ناتو.
دوماً این تصور که خود کشور هلند برای ایرانیان میتواند امن باشد بر اساس سابقه عملکردی حکومت این کشور علیه ایران کاملاً مردود است.
تلگرام همچنان یک تهدید بزرگ برای ایرانیان است…
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس برخی گزارشهای رسانهای، با پیشرفت امکانات جدید گوگل، نیروهای امنیتی آمریکا میتوانند دسترسی بیسابقهای به اطلاعات تاریخچه مکانی کاربران اینترنتی داشته باشند.
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از مجله آمریکایی «اینترسپت» مینویسد توسعه فناوری جدید گوگل به نام «تایملاین»، ردیابی محل کاربران را برای نیروهای امنیتی آسانتر کرده است.
این مجله در گزارش خود به سندی اشاره کرده که اخیراً تحت عنوان «گوگل تایملاین: ردیابی مکانی با استفاده از نرمافزار اندروید» از سوی این شرکت برای نهادهای امنیتی آمریکا ارسال شده است.
اینترسپت نوشته است: «توسعه قابلیت نرمافزاری تایملاین، که در ژوئیه ۲۰۱۵ (۱۷ تیر ۱۳۹۴) وارد مرحله اجرایی نهایی شد، میتواند درصورت درخواست نهادهای ذیربط، جزئیات اطلاعات مکانی کاربران را با تعیین مختصات طول و عرض جغرافیایی، حتی در بازه زمانی چند ساله در اختیار آنها قرار دهد.»
این مجله همچنین اضافه کرده است اطلاعات مکانی افراد که در حساب کاربری آنها ذخیره میشود، ظاهراً درصورتی که مایل به حذف آن باشند قابل غیرفعالسازی خواهد بود، اما غالباً این موضوع مورد غفلت کاربران قرار میگیرد.
امکانات نرمافزاری جدید «تایملاین»، بخشی از اپلیکیشن (برنامه کاربردی) Maps در سیستم عامل اندروید گوگل است که قادر به ثبت مسیرهای حرکت و تردد افراد در هر نقطه از جهان میباشد.
طبق گزارش مذکور، شرکت آمریکایی گوگل، واقع در شهر «مانتین ویو» در شهرستان «سانتا کلارا» ایالت کالیفرنیا، البته قادر به ذخیرهسازی اطلاعات بیشمارِ حائز اهمیت دیگری نیز هست که میتواند در اختیار سازمانهای درخواست کننده قرار گیرد. این اطلاعات شامل رایانامههای جیمیل، فایلهای صوتی و تصویری ارسال شده، تاریخچه جستجوهای اینترنتی، اطلاعات تماس، فرمهای تقاضا، جزئیات اتصال لوازم ذخیرهکننده دیجیتال، فایلهای ارسالی در سامانه تماس صوتی «گوگل وُیس» و در نهایت سامانه پرداخت بانکی «گوگل والِت» میشود.
البته تلگرام از دوستداران ماست !!!
همش دنبال بهانه می گرده بیاد و از ما معذرت خواهی کنه!
دو تا رو فقط من یادمه که یک بار سر جریان استیکرهایی بود که همه می ساختند بدون هیچ محدودیتی!!! و به زیبایی یه عکس از یک کاربر بین ۱۰۰۰ نفر میچرخید …
جدیدا هم که بخاطر اینکه شایع کرد که فیلترش کردیم تا بتونه بسنجه که چقدر دوستدار داخل ایران داره که این موضوع رو انقدر بزرگ و مساله کشور میکنن و پوشش رسانه ای گستره درون رسانه های مکتوب و دیداری و شنیداری میدهند و خود کاربران به ترس و اضطراب می افتند و اپلیکیشن های جایگزینی هم معرفی میشن و خلاصه همون فیلم سینمایی تکراری که در چند سال اخیر در مورد انواع شبکه های اجتماعی مختلف شاهد هستیم با داستان های به ظاهر متفاوت!!!
آدم واقعا نمیدونه که در مواجهه با این وقایق تلخ بخنده یا شیرین !!!
و من الله توفیق